supertatli

Monday, July 24, 2006

Tavuklu Bulgur Pilavi ve Tavuksulu Nohut



Bu tarif oldukca kolay , hafif ve lezzetli oluyor!

gerekli malzemeler;

-(istege bagli) 4 adet tavuk but ,
-3 dis sarimsak
-bir kutu domates konservesi (4 domatese denk gelir sanirim)
-1 adet havuc
-2 su b. bulgur
-karabiber, tuz

yapim asamasi;

Buttaki etleri ayirdim ve bu ayirdigim kismiyla kus basi sekilleri olusturdum ve zeytin yagiyla kavurdum. Etler yumusayinca karabiberi ,tuzu, rendeledigim havucu ve sarimsaklari ilave ettim . O arada domatesleri de ekledim hepsi yumusayinca son olarak yikadigim bulguru ve biraz suyu da ekleyip kisik ateste pismeye biraktim .... asagi yukari 10-15 dk iicnde hazir oldu ...

diger tarafta da kalan etin kemikleriyle de nohut haslayayim iyi gelir diye dusundum veee su, kemikler, nohutlar ve tuzu bir tencerede bulusturup hasladim .... hmmm enfes oldular ...

servis ederken de istege bagli ister nohutla beraber ister sadece bulguru servis edin , iki sekilde de enfes oluyor :)))




goruldugu gibi ben birlestirdim:))

Labels: ,

2 Comments:

At 12:17 PM , Anonymous Anonymous said...

Your site is on top of my favourites - Great work I like it.
»

 
At 4:11 PM , Anonymous Anonymous said...

Looks nice! Awesome content. Good job guys.
»

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home