PAtlican keBab
Malzemeler;
3 patlican
1 domates
250 gr.kiyma
1 sogan
maydanoz
karabiber
tuz
Yapilisi;
kiymayla ,rendelenmis /ufak ufak dogranmis sogani, maydananozu , bir tutam karabiberi karistirip kenara koyun.
diger tarafta patlicanlarinizi birbirlerinden kopmadan yarin . Patlicana gore degisik ama asagi yukari 5-7 arasi dilim olusmus oluyor.
Bunlarin arasina hazirladigimiz kiymali harci koyup sikistiralim.
Salcali sos da hazirlayip tepsiye dokun ve 175 dercelik firina verip pismesini saglayin ...
Afiyet olsun!
PAtlicanlar yumusuyorlar ama yupyumusak olmuyorlar ... Biz boylesini daha cok begeniyoruz , hem saglik hem de diyet yonunden daha hos!
Labels: et yemekleri
1 Comments:
Çok kolay gözüküyorlar muhakkak yapmayı deneyeceğim
Ellerine sağlık ablammmmmmmm :)
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home