Wokda guvec
Ya neredeyse guvecin hepsini bitiriyorduk ki aklima geldi, ben tarifi siteye koyacaktim....
Benim de hep boyle oluyor.Nerdeyse yemegi bitirdikten sonra yemegin resmini cekmedigim aklima geliyor :(( Sanirim ben daha cok yiyecegim kismiyla ilgileniyorum :((
Soyle ozene bezene bi fotograf cekemedim simdiye kadar ya :(
Neyse insaAllah bundan sonra unutmam once yemekleri resimlemeyi :)
Malzemeler;
- dana eti
- sogan
- domates
- maydanoz
- defne
- tuz, karabiber
- salca
- su
HAzIrLaNiSi;
Eti , salcayi ve sivi yagi wok'a koyup yumusamasi icin uzerine su ekledim ve bir kapak kapatip kisik ateste , eti iyice yumusattim.
Sonra sogani ekledim, sogan yumusayinca da, domatesleri , tuzu, k.biberi ve defneyi ekleyip biraz da oyle kisik ateste pisirdim. Atesi sondurmeden once , hazirladigim maydanozlari ekledim ve bir iki karistirip atesten aldim.
Afiyet olsun
NOT: Hollandalilar bunu tavuk etiylede yapiyorlar....
Labels: et yemekleri
0 Comments:
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home