Tavuk biryan
Yalniz ben bazi eklemeler yaptim brokoli ve zencefil gibi....
Kizlarima sebzeleri de farkli yontemlerle yedirmis oluyorum bu sekilde!
Cok lezzetli ve vitaminli bir tarif :))))
tavuk ve sogan ve zencefil kaynatilir pismeye yakin patatesler ve brokolilier de eklenerek yumusayinca kapatilir ocak diger tarafan da pirincler ereyaginda kavrulur ve bir epsi borcama alinir . Uzerlerine tavuklu malzemler resimlerde goruldugu sekilde yerlesirilir suyunu da ekleyip firina atilir...
Malzemeleriniz tam pirincleri kapatmiyorsa aliminyum folyoyla kapailirsa daha iyi yumusayabilir hem yanmazda!
Labels: et yemekleri, firin yemekleri, sebzeler
3 Comments:
enfes gozukuyr ellerinize saglik...
Ayşegülcüğüm,tavuk biryan harika görünüyor.Minnoşlara ve size afiyetler olsun.Ellerine emeğine sağlık.
Sevgilerimi gönderiyorum...
cok tesekkur ederim...
Sizlerde
denerseniz afiyet olsun...
sevgilerle...
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home